KOLA – MOTOR SHOW 2024: Přijďte si užít auta ve všech podobách!

Podzimní víkend plný aut? To zní jako plán! Pokud máte rádi auta – od nejnovějších modelů po klasické veterány – určitě si udělejte čas od 1. do 3. listopadu 2024 a přijďte na Výstaviště Lysá nad Labem, kde se koná KOLA – MOTOR SHOW 2024. Akce, která přináší úplně vše, co si milovník motorů může přát – a ještě něco navíc.

Na co se můžete těšit?

1. Autosalon plný novinek

Pokud sledujete novinky v automobilovém světě, tady si přijdete na své. Čeká vás přehlídka elektromobilů i nejnovějších modelů aut, které se možná jednou objeví i ve vaší garáži. Přijďte omrknout, co automobilky chystají a jaké vozy budou brázdit silnice v příštích letech.

2. Tuning, který má styl

Máte rádi auta, která jsou trochu jiná? Pak si zamilujete TUNING SHOW. Úpravy aut tady nejsou jen o vzhledu, ale i o výkonu a kreativitě. Přijďte se podívat na vozy, které soutěží na srazech a v závodech, a nechte se inspirovat nápady jejich majitelů.

3. Americká auta – klasika i síla

V rámci výstavy budete moci obdivovat i US CARS – od klasických veteránů, které v sobě mají kousek historie, až po moderní muscle cars, které ztělesňují sílu a výkon. Tahle auta prostě mají šmrnc, který vás nenechá chladnými.

4. Výlet do minulosti – CLASSIC CARS

Chcete vidět auta, která brázdila silnice před pár dekádami? Sekce CLASSIC CARS nabídne vozy od poválečného období až do 90. let. Každý z vozů má svůj příběh a věřte, že když se podíváte na jejich elegantní linie, pochopíte, proč jsou dodnes tak oblíbené.

5. Trike – Tříkolky, které musíte vidět

Letošní novinkou je sekce TRIKE – tříkolové motocykly, které kombinují to nejlepší z motorek a aut. Jsou stabilní, silné a vypadají skvěle. Přijďte se podívat na stroje, které představují jiný způsob jízdy a svobody na silnicích.

6. TRUCK ZONA – Pro ty, co milují velká auta

Ať už jste fanoušci kamionů nebo vás jen fascinují obrovské stroje, TRUCK ZONA vás nadchne. Čekají vás krásně upravené kamiony, které si získávají pozornost po celém světě.

Doprovodný program plný zážitků

Na KOLA – MOTOR SHOW se nebudete jen dívat. Po celou dobu akce bude probíhat DRIFT SHOW, kde si ti nejodvážnější mohou vyzkoušet DRIFT TAXI – jízdu, při které zažijete, jaké to je driftovat dveřmi napřed! Pro ty, co si radši užívají atmosféru z bezpečné vzdálenosti, budou připraveny ukázky RC modelů včetně stavební techniky a offroadu. A to vše za doprovodu živé hudby.

V sobotu vás navíc čeká jedinečný TUNING/US CARS/OFFROAD/CLASSIC CARS SRAZ a vrcholem večera bude působivá NOČNÍ TUNING – SVĚTELNÁ SHOW. Takže se určitě vyplatí zůstat až do konce!

Soutěže o hodnotné ceny

Po celou dobu výstavy bude probíhat DIVÁCKÁ ANKETA, kde si sami můžete vybrat nejhezčí vůz a jeho aranžmá. V neděli pak proběhne slavnostní vyhlášení, kde se nejen dozvíme vítěze, ale také budou vylosováni šťastlivci, kteří vyhrají hodnotné ceny od partnerů výstavy .

Udělejte si čas a přijďte!

KOLA – MOTOR SHOW 2024 je skvělá příležitost, jak strávit víkend plný aut, skvělé atmosféry a adrenalinových zážitků. Ať už jste nadšený motorista nebo si jen chcete užít fajn den s rodinou, tahle výstava je pro vás jako dělaná. Přijďte se přesvědčit od 1. do 3. listopadu 2024 na Výstaviště Lysá nad Labem!

Další informace najdete na www.motorshowlysa.cz, www.vll.cz/autosalon-kola-2024 nebo na www.facebook.com/motorshowlysa.