Jaké auto si půjčit na dovolenou nebo rodinný výlet?

Plánujete půjčení auta na dovolenou nebo rodinný výlet a hledáte optimální volbu pro pohodlnou a bezpečnou cestu? Cestování s dětmi může být náročné, ale správně zvolené vozidlo může vaše dobrodružství proměnit ve skvělý zážitek. V tomto článku vám přinášíme tipy na nejlepší vozy pro rodinné cestování.

Tipy na pohodlná a bezpečná vozidla

SUV – Sportovní užitková vozidla

SUV jsou skvělou volbou pro rodinné výlety díky své prostornosti a flexibilitě. Nabízí dostatek místa nejen pro zavazadla, ale také pro pohodlné sezení všech členů rodiny, což je pro dlouhé cesty s dětmi zásadní. Moderní SUV často disponují pokročilými bezpečnostními technologiemi a zábavními systémy, které mohou cestu zpříjemnit a usnadnit. Naše půjčovna SUV má k dispozici různé značky a typy SUV a díky tomu vám může nabídnout vůz přesně podle vašich představ.

Škoda

Elektrické SUV Škoda Enyaq

Škoda Enyaq je skvělá volba pro ekologicky zaměřené rodiny. Nabízí prostorný interiér, moderní bezpečnostní technologie a tichý provoz, což může být pro děti uklidňující. Velký zavazadlový prostor je nezbytný pro rodinné výlety a ekologický aspekt Enyaqu přidává další bod k dobru pro rodiče dbající na životní prostředí.

Škoda Kodiaq

Kodiaq je známý svým velkým prostorem, který zajistí příjemné pohodlí. Má dostatek místa pro cestující i zavazadla, což je pro delší cesty k nezaplacení. Rodinné auto, které má k dispozici 7 míst, je ideální variantou pro větší rodiny. Také moderní infotainment systém a bezpečnostní prvky dělají z Kodiaqu perfektní volbu.

Audi

Audi Q5

Toto středně velké SUV poskytuje skvělou rovnováhu mezi pohodlím a výkonností. Má prostorný interiér, moderní technologie a je vybaven bezpečnostními funkcemi, které zajišťují klidnou a bezpečnou jízdu. Pohodlná sedadla a kvalitní materiály interiéru zajišťují komfort pro celou posádku i na delších cestách.

Audi Q7

Q7 je větší SUV, které nabízí sedm sedadel a dostatek prostoru pro celou rodinu. Vyniká svou pohodlností, luxusními materiály a pokročilými technologiemi, což z něj činí perfektní volbu pro rodinné výlety. Systém quattro a výkonné motory navíc poskytnou skvělý jízdní zážitek.

BMW

BMW X5

X5 kombinuje luxus, výkon a prostornost. Nabízí výborný komfort pro cestující, velký zavazadlový prostor a pokročilé bezpečnostní technologie. Je to perfektní vůz pro dlouhé rodinné cesty, díky kvalitnímu zpracování a sofistikovanému designu interiéru.

Minibusy a mikrobusy

Minibusy a mikrobusy jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a prostor pro vícečlenné rodiny. Nabízí spoustu úložného prostoru a flexibilní uspořádání sedadel, což je ideální pro dlouhé cesty. Půjčovna minibusů pro vás může být skvělým řešením, pokud máte velkou rodinu nebo plánujete cestování s přáteli a jejich dětmi.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz V-Class

Luxusní minivan s prvotřídním vybavením. V-Class nabízí prostorný interiér, který lze snadno přizpůsobit potřebám vaší rodiny. Pokročilé bezpečnostní technologie a komfortní sedadla dělají z tohoto vozu ideální volbu pro dlouhé cesty.

Mercedes-Benz Vito

Praktický a prostorný minibus, který nabízí dostatek místa pro celou rodinu i všechna nezbytná zavazadla. Vito je vybaven moderními technologiemi a bezpečnostními prvky, které zajistí pohodovou a bezpečnou jízdu.

Volkswagen

Volkswagen Multivan

Multivan je flexibilní a prostorný vůz, který je pro dlouhé rodinné cesty jako stvořený. Nabízí moderní technologie, pohodlná sedadla i velký zavazadlový prostor. Jeho flexibilní interiér umožňuje snadné přizpůsobení podle aktuálních potřeb rodiny.

Volkswagen Caravelle 6.1

Tento minibus nabízí až devět sedadel a je ideální pro větší rodiny nebo skupiny. Caravelle je známá svou spolehlivostí a komfortem, což z ní činí skvělou volbu pro rodinné výlety. Moderní technologie a bezpečnostní prvky zajišťují pohodlnou a bezpečnou jízdu.

7 nezbytností pro cestování s dětmi

Dětské autosedačky

Bezpečnost je na prvním místě, proto nezapomeňte na kvalitní dětské autosedačky odpovídající věku a váze vašich dětí. Většina půjčoven aut nabízí možnost zapůjčení dětských sedaček, což vám může ušetřit starosti s přepravou vlastní dětské autosedačky.

Zábava pro děti

Dlouhé cesty mohou být pro děti nudné, proto si připravte dostatek zábavy. Tablety, knihy, hračky a audioknihy mohou být skvělým způsobem, jak zabavit děti během jízdy.

Svačiny a nápoje

Mějte u sebe dostatek zdravých svačinek a nápojů. Praktické jsou například ovocné tyčinky, oříšky nebo sušené ovoce. Nezapomeňte na dostatek pitné vody, kterou budete mít vždy po ruce.

Pohodlné oblečení a deky

Děti se během cesty často unaví a potřebují si zdřímnout. Pohodlné oblečení a měkké deky zajistí, že se budou cítit komfortně a snadno usnou.

Lékárnička a základní léky

Mějte po ruce základní lékárničku s obvazy, dezinfekcí a léky proti horečce a bolesti. Pokud někdo z rodiny užívá specifické léky, nezapomeňte je přibalit.

Mapa a navigace

I když dnes většina lidí spoléhá na navigaci v mobilu, mít u sebe papírovou mapu může být užitečné, zejména v oblastech s horším pokrytím signálem.

Nabíječky a power banky

Ujistěte se, že máte nabíječky pro všechna elektronická zařízení, která budete potřebovat. Power banka může být záchranou, pokud se vám zařízení vybije a nemáte přístup k zásuvce.

Správné auto může proměnit váš rodinný výlet v pohodlné a nezapomenutelné dobrodružství. Ať už zvažujete pronájem minibusu nebo prostorného SUV, naše půjčovna automobilů vám nabídne přesně to, co potřebujete.

Vyrazte na cestu bez starostí! Podívejte se na naši nabídku vozidel, vyberte si ten nejlepší vůz pro vaši rodinu a užijte si společné cestování!