Full Cover: Bezstarostné cestování s kompletním pojištěním

Plánujete dovolenou nebo pracovní cestu a potřebujete spolehlivý dopravní prostředek ? Máte obavy z půjčení auta kvůli možným nákladům při nehodě nebo krádeži vozidla? Naše autopůjčovna EasyRent vám nabízí jedinečnou možnost, jak si užít cestování bez zbytečných starostí díky pojištění Full Cover. V tomto článku vám ukážeme, proč je pojištění Full Cover tou nejlepší volbou a jaké výhody vám přinese.

Jednoduché pojištění bez spoluúčasti

Pojištění Full Cover je speciální služba , kterou můžete získat při pronájmu auta v naší autopůjčovně. Na všechny pronajímané vozy si u nás můžete sjednat pojištění s nulovou spoluúčastí při poškození automobilu nebo 10% spoluúčastí v případě odcizení vozidla. Pro uplatnění této výhody je potřeba jen sepsaný záznam o vzniku dopravní nehody za účasti dopravní policie. Tak málo stačí k tomu, abyste byli uchráněni před většinou nákladů spojených s případnými škodami na vozidle.

Jak pojištění zachránilo dovolenou

Představte si, že plánujete cestu do Chorvatska, stejně jako naše klientka Lenka. Při své cestě měla bohužel nehodu, která způsobila značné škody na pronajatém autě. Díky pojištění Full Cover však Lenka nemusela nakonec platit žádné náklady na opravu. Veškeré výdaje pokrylo pojištění a Lenka si mohla užít zbytek své dovolené bez stresu a obav o své finance.

3 zásadní přínosy pojištění Full Cover

Ochrana financí

Jedním z největších stresů při půjčení auta je strach z nečekaných finančních výdajů v případě nehody nebo krádeže. S pojištěním Full Cover se nemusíte obávat vysokých nákladů. Tato ochrana vám přinese klid a jistotu, že vaše peněženka nebude zatížena nečekanými finančními výdaji.

Bezstarostné cestování

Pojištění Full Cover vám umožní vychutnat si cestování naplno, aniž byste museli přemýšlet nad hrozbou případných finančních nákladů. Ať už jedete na krátkou pracovní cestu nebo dlouhou dovolenou, vědomí, že jste pojištěni, vám dá svobodu soustředit se na to, co je opravdu důležité – na samotné zážitky z cesty. Díky tomu, že se nemusíte stresovat tím, co by se mohlo stát, si můžete užívat každou chvíli strávenou za volantem.

Komplexní ochrana

Pojištění Full Cover poskytuje širokou škálu ochrany pro vás i vaše vozidlo. Pokrývá nejen škody vzniklé při nehodě, ale také chrání proti vysokým nákladům spojeným s krádeží vozidla. Ať už dojde k drobnému poškození nebo závažnější nehodě, můžete se spolehnout na to, že vaše náklady budou minimální. Tento komplexní přístup k pojištění znamená, že jste chráněni ve všech situacích.

Zabezpečení vozidel proti krádeži

Naše autopůjčovna klade velký důraz na bezpečnost vozidel. Všechny naše vozy jsou vybaveny špičkovým zabezpečovacím systémem Sherlock, který zajišťuje maximální ochranu před krádeží. Díky systému Sherlock jsme ještě nikdy nepřišli o žádné auto. Každé vozidlo je pečlivě monitorováno a chráněno proti pokusům o neoprávněné vniknutí nebo odcizení. Systém zahrnuje alarmy, sledovací zařízení a různé preventivní mechanismy, které okamžitě upozorní na podezřelou aktivitu. V případě pokusu o krádež je vozidlo okamžitě lokalizováno.

Spolehlivá autopůjčovna s důrazem na bezpečnost

Pokud hledáte spolehlivou autopůjčovnu v Praze, která nabízí pronájem aut s výhodným pojištěním, jste na správném místě. Naše půjčovna aut vám poskytne nejen široký výběr vozidel, ale také výhodné podmínky pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem auta.

Pokud máte zájem o pronájem auta nebo potřebujete více informací o našich službách, navštivte naše webové stránky nebo nás kontaktujte přímo. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám šťastnou cestu!